The Mandalorian – előzetes #2

0 views
|

Megérkezett a The Mandalorian második előzetese. Streampremier: 2019. november 12.

Végre elkezdődik a Disney első élőszereplős Star Wars sorozata! A rajongók régóta várták már, nagy hiánypótlás ez a mikiegeres cégtől.

A sorozat jó kezekbe került, hiszen a showrunner az a Jon Favreau, aki a Marvel mozi univerzumot is elindította a Vasember rendezésével. Alkotó társa pedig az a Dave Filoni, akinek a Klónok háborúja című animációs Star Wars sorozatokat köszönhetjük.

Mondhatni tehát, hogy egy igazi szerelemprojekt készült, amit vérprofi alkotók raktak össze, igazi rajongói lelkesedéssel. A széria nyolc fejezetből fog állni, olyan rendezők tolmácsolásában, mint Dave Filoni, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa és Taika Waititi.

 

The Mandalorian – A történet

A sorozat egy mandalóri fejvadászról fog szólni. A Mandaloriak egy harcos nép, akik klán alapú nomád életmódot folytatnak és összeköti őket a közös kultúra. Fegyvereik a hitvallásuk részét képezik, ruházatuk a mandalóri páncél, amely optimális esetben Beskarból készül, ami mando nyelven vasbőrt jelent.

5 évvel járunk a Star wars 6., a galaktikus birodalom bukása után. Az új köztársaság még nem tudta az egész galaxist ellenőrzése alá vonni, így a külső peremvidéken, ahol a sorozat is játszódik a káosz az úr. Helyi gengszterbandák és a birodalom maradékának túlélői küzdenek a hatalomért.

A történetben egy ilyen megmaradt birodalmi sejt vezetője fogadja fel hősünket, hogy akár élve vagy halva hozzon el neki egy rejtélyes ötven éves célpontot. A küldetés sikere annyira fontos ennek az egykori birodalmi főembernek, hogy busás Beskarvas jutalmat ígér a fejvadásznak. Küldetése nem ígérkezik könnyűnek, hiszen nem ő az egyetlen aki megkapta a megbízatást és a néhai birodalom megmaradt embereiben sem lehet megbízni.

 

The Mandalorian – Star Wars élményt ígér

A sorozat igazi Star Wars élményt ígér, westernes beütéssel. Természetesen a legmodernebb CGI trükkökkel, pazar jelmezekkel és remek helyszínekkel. A szereplőgárda nagyszerű. A mandalórit Pedro Pascal játssza, akit főleg a Trónok Harcából, Oberyn Martelljeként ismerhettünk meg. Szerepel még Nick Nolte (48 óra), Carl Weathers (rocky ,ő volt Apollo Creed), Werner Herzog, Taika Waititi, Gina Carano (Deadpool). A zenét a nagyszerű Ludwig Göransson szállítja és természetesen a sorozat létrejöttében is aktív szerepet vállalt az egész Star Wars univerzum megálmodója, maga George Lucas is.

 

The Mandalorian – folytatás!

Összességében elmondható, hogy minden együtt van ahhoz, hogy tovább szélesedjen ez a nagyszerű űrfantasy világ. A rajongók már tűkön ülve várják a Disney +-on debütáló sorozatot.

És, ha ez nem lenne elég, a streaming szolgáltató már bejelentette, hogy további Star Wars sorozatokkal fogja szélesíteni ezt a remek fantázia univerzumot. Mi is nagyon várjuk!

A többi Disney Star Wars film előzetest itt találod, kattints.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük