Susi és Tekergő – előzetes

0 views
|

Az élőszereplős Susi és Tekergő a Disney saját streamingoldalán fog megjelenni november végén !

A Susi és Tekergő című Disney mese minden gyermek számára ismerősen csenghet. A Disneyfilmek.com-on mindent megtalálhat a Disney univerzumáról.

 

Susi és Tekergő

A romantikus Susi és Tekergő, a hercegnőként nevelt lánykutyus, és a csavargó fiú megismerkedése és kalandjai számtalan esti mese szereplői voltak, kisfiúk és kislányok kedvencei lettek. Ki ne emlékezne a spagetti vacsora legkedvesebb jelenetére?

És most kiléptek a mesekönyvből és megnézhetjük őket élőben!

Az élőszereplős Susi és Tekergő a Disney saját streamingoldalán fog megjelenni november végén, és a főszereplő kutyákat ábrázoló képeket követően az első hivatalos teaser előzetes is megérkezett hozzánk.

 

Susi és Tekergő 2019

Az eredeti mese 1995-ben jelent meg, és nagyon gyorsan mindenki kedvence lett. A mesét ezúttal igazi, elő szereplőkkel forgatták, és  csak részben lesz CGI. A készítők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy mindegyik kutyus nagyon hasonlítson a rajzfilmes megfelelőikre, és a kedvcsináló előzetesek alapján, ez remekül sikerült.

A két kutyus romantikus kalandját, az egyébként A Lego Ninjago: Filmet és a Robotboy epizódjait is jegyző Charlie Bean rendezte. És a két címszereplőt Tessa Thompson (Thor: Ragnarök, Creed 1-2.) és Justin Theroux (A hátrahagyottak) hangján fogják megszólaltatni.

 

Susi és Tekergő a Disney+on

A Susi és Tekergő a Disney+ indulásának napján, november 12-én fog debütálni Amerikában.

Ez a mese abban is eltér az eddigi filmektől, hogy ezt most nem láthatjuk a mozikban csekkolni. A Susi és Tekergő ugyanis a Disney+ saját platformjára készült, ezért Magyarországon sajnos csak sokkal később lesz elérhető, amikor itthon is elindul a Disney+.

De addig is, akárhányszor megnézheted a film előzeteseit, és meghallhatod, milyen Tessa Thompson és Justin Theroux (hangja) kutyusként. Rajtuk kívül amúgy szerepel a filmben Janelle Monáe mint a folyton dalolászó eb, Peg, Sam Elliott és Benedict Wong is. Susi gazdáit pedig Thomas Mann és Kiersey Clemons alakítják.

Parádés kutyusok, parádés szereplők, kedves zenék és dalok.

Érdemes tehát várni rájuk!

A többi Disney élőszereplős meséről itt olvashatsz érdekességeket, kattints.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük