Star Wars 9 – Skywalker kora – Előzetes

0 views
|

Star Wars 9 – Skywalker kora – 2019.12.18-tól a mozikban!

Szó szerint az egész világ várja izgatottan, vajon miként fejeződik be idén karácsonykor a trilógiák trilógiája, a Star Wars saga. A befejező rész, nemcsak a Disney égisze alatt készült utolsó három részt, hanem a teljes 9 eddigi Star Wars részt hivatott lezárni.

Rengeteg kérdés van még nyitva, amire ebből a részből várhatjuk a válaszokat. Nézzük, hol is tart a történet, miről fog szólni a Star Wars 9 – Skywalker Kora?

 

Star Wars 9 előzetes

Rey, az égből pottyant utolsó Jedi, immár mestere, Luke Skywalker nélkül lassan kiképzése végére ér. Szüksége is lesz az erő segítségére, ha sikeresen akar harcba szállni az első renddel, és annak új fővezérével Kylo Rennel. Ebben a végső és monumentálisnak ígérkező harcban segítségére lesznek régi társai, mint Finn, Poe Dameron, Chewbacca, C-3PO, BB8, R2-D2.

 

Star Wars 9 – szereplők

Tehát a jó oldalán Rey, a gonoszén Kylo. Visszatér Lando Calrissian, a legendás csaló, és szerencsejátékos, immár újfent az ezeréves sólyom kapitányaként.

A star wars 9-ben is lesznek újfajta rohamosztagosok, mint a hegyi vadász osztag, a jet trooperek, valamint a vörös páncélzatot viselő Sith trooperek. De hogyan kerülnek ismét a képbe a Sithek, az erő sötét oldalát használó zsarnoki alakok? Hiszen a sithek kipusztultak a 6.rész végén. Vagy mégsem? Talán a zsarnoki uralkodó túlélte tanítványa Darth Vader pálfordulását, mikor visszatért a világos oldalra, és Skywalker felemelkedett? Talán a rettegett Birodalom mégsem pusztult el? Talán Snoke fővezér is csak Palpatine  császár bábja volt? Rengeteg kérdésre kell válaszolnia a befejező résznek, és reméljük, megkapjuk a válaszokat.

 

Star Wars 9 – helyszínek

A star wars 9 is bővelkedni fog új helyszínekben. J.J. Abrams rendező ismét arra készül, hogy amennyire csak lehet, megidézze az eredeti, középső trilógiát.

Az ismerős helyszíneken kívül megismerjük majd a sivatagos Pasaana bolygót, a sziklás és jeges Kijimit, ahol találkozunk a Zoori Bliss nevű fejvadásszal egy tolvajok negyede nevű helyen. Szerepelni fog továbbá egy dzsungel borította bolygó, ahol talán a második halálcsillag roncsai és Palpatine vár hőseinkre.

Továbbá úgy tűnik, fontos szerepet kap majd a Star Wars – Skywalker korában, Kylo Ren csillagrombolója, a Finalizer. Melynek megismerhetjük új kapitányát Pryde tábornokot. Megtudjuk kik is a Ren lovagjai és talán kiderül kicsodák Rey szülei.

 

Összegezve

Rengeteg a kérdés, amire csak karácsony előtt kapunk választ a Star Wars 9, a 3 trilógia befejező részében. A nagy ívű történetet, mely 1977-ben indult útjára, és egy messzi – messzi világot hozott el nekünk, a jó és a rossz több generációt átívelő, fantasztikus történetét, ez a film fogja lezárni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük