Star Wars: Az utolsó Jedik – előzetes

0 views
|

A Star Wars: Az utolsó Jedik  című Disney film minden gyermek számára ismerősen csenghet. A Disneyfilmek.com-on mindent megtalálhat a Disney univerzumáról.

Utolsó Jedik története

A nyolcadik rész ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész befejeződött. Rey megtalálja Luke Skywalkert és nyújtja neki a fénykardját. Ezzel a szép átvezetéssel kezdődik az új Star Wars történet.

Luke az ellenállás utolsó reménye, amely nagy bajban van,hiszen Kylo Ren-ék szét akarják verni utolsó haderejüket is, melyet édesanyja Leia Solo Skywalker vezet.A küzdelem hősies,és nagyszabású, de úgy tűnik nincs esély a tekintélyesebb haderővel rendelkező Első Renddel szemben.

Utolsó Jedik folytatás

A Star Wars Az Utolsó Jedikben a nagyívű Skywalker saga folytatódik. Az Ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyszerű kalandra, és közben nem csak az erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre keresnek és találnak válaszokat, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fény derül.

Jobban kiéleződik a világos és a sötét oldal harca, valamint az újabb elnyomó katonai szuperhatalom-kontra gerilla ellenálló hősök gigászi küzdelme.

Utolsó Jedik színfalak mögött

Ezt az epizódot Rian Johnsson rendezte, aki mondhatni, új lendületet adott kedvenc űrfantasynknek. Meglepő fordulatok, bővelkedő humor, látványos akciók, új, izgalmas helyszínek, lebilincselő story, és fantasztikus járművek jellemzik a Star Wars Az Utolsó Jediket.

Ebben az epizódban jóval hangsúlyosabb szerepet kap Luke Skywalker, akit természetesen most is Mark Hamill alakít. Visszatér Rey (Daisy Ridley),Finn(John Boyega),Poe(Oscar Isaac),Leia (Carrie Fisher) Chewbacca, C-3PO,BB-8,R2-D2, valamint Kylo Ren (Adam Driver) aki hatalmas karakterfejlődésen megy át. Jobban megismerjük az Első Rend titokzatos vezérét Snoke-ot,valamint a Benicio Del Toro által életre keltett D.J.-t

A zenét ezúttal is a Mester, John Williams szerezte.

Star Wars trilógia

Ez az epizód,a Star Wars Az Utolsó Jedik a harmadik trilógia középső darabja. Remekül teljesíti feladatát, hogy összekösse az új széria nyitó és záró darabját. Kellően elmélyíti a konfliktusokat, megválaszolandó kérdéseket vet fel és tovább viszi a történetszálakat. És újabbakkal gazdagítja ezt a fantasztikus világot.

A Star Wars Az Utolsó Jedik méltó örököse lehet az eddigi epizódoknak, hiszen lebilincselő képi világával, fordulatos, izgalmas történetvezetésével, fantasztikus trükkökkel, remek poénokkal, nagyszerű színészekkel, frappáns zenével, valamint egy remek rendezővel igyekszik megfelelni mind a rajongók, mind az érdeklődők igényeinek.

A Star Wars Az Utolsó Jedik ismét egy izgalmas utazásra,kalandra csábít minket. a messzi messzi galaxisba. Öveket becsatolni…Csubi csapj bele,fénysebesség Indulás!!!

 

Ha többi Disney Star Wars film előzetesről is szeretnél olvasni, itt találod őket, kattints.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük