Star Wars: Az Ébredő Erő – előzetes

0 views
|

Star Wars: Az Ébredő Erő című Disney film minden gyermek számára ismerősen csenghet. A Disneyfilmek.com-on mindent megtalálhat a Disney univerzumáról.

Star Wars VII. – Ébredő erő

Visszatérünk a messzi-messzi galaxisba! Az új trilógia nyitó felvonása, a széria hetedik darabja a Birodalom bukása után majd harminc évvel később veszi fel a fonalat.   Új hősök születnek, új helyszínek kerülnek felfedezésre, új gonosz üti fel  a fejét. De a legnagyobb bajban a régi szereplőkre is számíthatunk.

Star Wars: Ébredő Erő titkai

A gonosz galaktikus birodalom bukása után, az új köztársaság igyekszik egybefogni a galaxist. Ám egy új, minden eddiginél agresszívebb militarista hatalom az Első Rend igyekszik meggátolni ebben.

Leia Organa tábornok testvéréhez Luke Skywalkerhez fordulna segítségért, de a Jedilovag eltűnt!

Megtalálása létszükséglet az Ellenállás számára, mert a sötét oldal ismét támadásba lendült, és csak egy képzett Jedi segíthet. Ám az Erő ébred, és talán ébred egy új remény.

Star Wars VII. hátterében

A Star Wars VII. epizód: Az Ébredő Erő a Disney első csillagháborús filmje. Mindenki nagy lelkesedéssel várja az új trilógia nyitó darabját, hiszen már tíz éve nem járhattunk kedvenc galaxisunkban.

A történet visszarepít minket Leia tábornok, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2, és Luke Skywalker világába. És megismertet egy sor új szereplőt is, akik majd szépen lassan átveszik a stafétát a galaxis védelmében.

Lehet, hogy a Sitheket legyőzték, Darth Vader és Darth Sidious meghalt, de a béke még mindig törékeny. Ha az erő ébred, nem csak a világos oldal kap új impulzust.

A rendezést J.J: Abrams vállalta, akit az új Spielbergként is szokás emlegetni. Számára nem idegen a SCi-Fi műfaj, hiszen egy másik népszerű űrsorozat rebootját is ő indította igen sikeresen útjára.

A zenét ismét a zseniális John Williams szerezte, immáron hetedik alkalommal.

Feltűnik a vásznon a régi szereplőgárda: Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Peter Mayhew, Anthony Daniels is. Az új szereplők pedig: Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Gwendoline Christie,Lupita Nyong’O, Andy Serkis, Domhnall Gleeson és a veterán Max Von Sydow.

Rengeteg új helyszínt, szereplőt, űrhajót, droidot, idegen fajt fogunk megismerni mikor visszatérünk a messzi-messzi galaxisba. És megtudjuk mi történik, mikor Az Erő Ébredni kezd.

Ha többi Disney Star Wars film előzetesről is szeretnél olvasni, itt találod őket, kattints.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük