Star Wars: Az Ébredő Erő – előzetes

0 views
|

Star Wars: Az Ébredő Erő című Disney film minden gyermek számára ismerősen csenghet. A Disneyfilmek.com-on mindent megtalálhat a Disney univerzumáról.

Star Wars VII. – Ébredő erő

Visszatérünk a messzi-messzi galaxisba! Az új trilógia nyitó felvonása, a széria hetedik darabja a Birodalom bukása után majd harminc évvel később veszi fel a fonalat.   Új hősök születnek, új helyszínek kerülnek felfedezésre, új gonosz üti fel  a fejét. De a legnagyobb bajban a régi szereplőkre is számíthatunk.

Star Wars: Ébredő Erő titkai

A gonosz galaktikus birodalom bukása után, az új köztársaság igyekszik egybefogni a galaxist. Ám egy új, minden eddiginél agresszívebb militarista hatalom az Első Rend igyekszik meggátolni ebben.

Leia Organa tábornok testvéréhez Luke Skywalkerhez fordulna segítségért, de a Jedilovag eltűnt!

Megtalálása létszükséglet az Ellenállás számára, mert a sötét oldal ismét támadásba lendült, és csak egy képzett Jedi segíthet. Ám az Erő ébred, és talán ébred egy új remény.

Star Wars VII. hátterében

A Star Wars VII. epizód: Az Ébredő Erő a Disney első csillagháborús filmje. Mindenki nagy lelkesedéssel várja az új trilógia nyitó darabját, hiszen már tíz éve nem járhattunk kedvenc galaxisunkban.

A történet visszarepít minket Leia tábornok, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2, és Luke Skywalker világába. És megismertet egy sor új szereplőt is, akik majd szépen lassan átveszik a stafétát a galaxis védelmében.

Lehet, hogy a Sitheket legyőzték, Darth Vader és Darth Sidious meghalt, de a béke még mindig törékeny. Ha az erő ébred, nem csak a világos oldal kap új impulzust.

A rendezést J.J: Abrams vállalta, akit az új Spielbergként is szokás emlegetni. Számára nem idegen a SCi-Fi műfaj, hiszen egy másik népszerű űrsorozat rebootját is ő indította igen sikeresen útjára.

A zenét ismét a zseniális John Williams szerezte, immáron hetedik alkalommal.

Feltűnik a vásznon a régi szereplőgárda: Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Peter Mayhew, Anthony Daniels is. Az új szereplők pedig: Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Gwendoline Christie,Lupita Nyong’O, Andy Serkis, Domhnall Gleeson és a veterán Max Von Sydow.

Rengeteg új helyszínt, szereplőt, űrhajót, droidot, idegen fajt fogunk megismerni mikor visszatérünk a messzi-messzi galaxisba. És megtudjuk mi történik, mikor Az Erő Ébredni kezd.

Ha többi Disney Star Wars film előzetesről is szeretnél olvasni, itt találod őket, kattints.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük