Solo: Egy Star Wars történet – előzetes

0 views
|

A Solo: Egy Star Wars történet című Disney film minden gyermek számára ismerősen csenghet. A Disneyfilmek.com-on mindent megtalálhat a Disney univerzumáról.

Solo – Egy Star Wars történet

Pattanj fel a Millennium Falconra és utazz egy messzi – messzi galaxisba a Solo – egy Star Wars történetben kedvenc űrcsibészünkkel.

Vakmerő alvilági kalandok során Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel. Közös utazásuk végére a galaxis legszokatlanabb hőseivé válnak.

Solo története

A Solo cselekménye az Új Remény előtt játszódik nagyjából 10 évvel. A galaktikus birodalom igyekszik megszilárdítani hatalmát. Őrült fegyverkezésbe kezd és többek között a Korélián is hatalmas hajógyárakat üzemeltet. Ezen a bolygón született Han is, aki kisstílű bűnügyletekből tartja el magát.

Egészen addig, míg a híres szerencséje cserben nem hagyja és menekülni kényszerül. Kalandjai során betekintést nyerünk a birodalmi gyalogság boldog mindennapjaiba, egy bűnbanda precíz munkanapjába, egy sabbac kártyabarlang barátságos légkörébe is. Egy kellemes sétaűrhajózáson is részt vehetünk a Kessel futamon. Megismerjük a szívélyes Pike maffiát és a galaxis legveszélyesebb bűnszervezeteit.

Solo vs. Star Wars szereplői

A klasszikus trilógiában Harrison Ford alakította Solót, ebben a filmben Alden Ehrenreich kelti életre. Aki mellett feltűnik még Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, és Paul Bettany is.

A rendezést végül a Hollywoody veterán Ron Howard kapta, aki megannyi klasszikus legendás filmmel örvendeztetett már meg minket. A zenéért John Powell felelt.

A Solo Star Wars sztorija

A Solo egy Star Wars történet, egy spin off film. Nem a klasszikus Star Wars saga fővonalában járunk, hanem egyfajta leágazás, ami mind külsőségekben, mind logikailag és időrendben is nagyszerűen illeszkedik az egész Star Wars univerzumba.

A film által betekintést nyerünk a birodalom hétköznapjaiba, küzdelmeibe. Megismerjük a galaxis alvilágának működését, valamint a kisemberek mindennapi nehézségeit a galaktikus birodalomban, mely által még közelebb kerülünk főhősünkhöz.

Star Wars titkok

Solot is utoléri a szerelem, a barátság, a bajtársiasság és a bizalom dilemmája. Nehéz döntések várnak rá, melyek meghatározzák életét és azzá a cinikus űrcsibésszé formálják, akit később megismerhetünk.

Pattanjunk hát a Millenium Falcon fedélzetére és kezdődjék egy fantasztikus űrutazás a messzi-messzi galaxisba. Ismerjük meg Han Solo Star Wars történetét!

Ha többi Disney Star Wars film előzetesről is szeretnél olvasni, itt találod őket, kattints.

További friss filmhírek között olvashatsz a filmparade.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük