Jégvarázs 2. (6E) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

0 views
|

A nagy sikerű Jégvarázs folytatása 2019. november 21-től a mozikban!

A Jégvarázs első részének szeretni való szereplői, és elképesztő anyagi sikere sem borítékolhatta, hogy lesz folytatás. Szó sem volt folytatásról évekig. Ám most újra itt vannak, a Jégvarázs második részében három évvel az első rész befejezése után vesszük fel a történet szálait.

Elza már családban él, elfogadják őt. Ám egyszer csak egy hangot hall a fejében, és el kell indulnia északra, hogy kiderítse a titkot.

 

Jégvarázs első része után

A Jégvarázs második része az egyik legizgalmasabb dologra világít rá. Mi történik a boldog befejezés után? Mi lesz hőseinkkel, miután megküzdöttek a boldogságért és egymásért?

Ebben a részben sokat újat megtudunk Elzáról, hiszen őt leginkább a küzdelmes magányában ismerhettük meg korábban.

A történet elején Arendellben minden rendben van. Elza és Anna boldogan élnek a családban, együtt, béke van. Aztán Elza egy hangot kezd el hallani a fejében. Ezért útnak indul az egész csapat, hogy kiderítsék mi ez a hang, és mi fenyegeti a békét. Az első részben inkább a kastélyban játszódott a történet, de most elindulunk északra, a varázserdőbe, hogy Elza megtudja honnan ered a varázsereje.

 

Jégvarázs 2 szereplői

Elza ebben a kalandban kinyílik, hiszen korábban ő volt az, aki félelemben élt, és Anna volt a rettenhetetlen, aki semmitől sem félt.

Elza most egyetlen pillanatig sincs egyedül, velük van még természetesen Kristoff a rénszarvas, Sven és Olaf, a beszélő hóember. tehát itt van újra az egész csapat, hogy megmentsék Arendellt.

 

Jégvarázs a színpadon is

Közben a Jégvarázs 1 sikerén felbuzdulva, elkészült egy színpadi változat is. 2018 márciusában került a Broadway színpadára. Idén pedig novemberben a Jégvarázs 2 megjelenésének hullámát kihasználva.

 

Összegezve

A jégvarázs első részéből kiindulva, a Jégvarázs 2-t látni kell. A szeretni való szereplők mind visszatérnek, az eltelt évek alatt megváltoztak és most újabb kalandra indulnak együtt. Egy varázserdőbe, egy varázserő titkainak nyomában. Egész biztosan nem fogunk unatkozni, és a vidám percek is garantálva vannak. Activity-t játszó rénszarvas és a beszélő hóember személyében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük