A hihetetlen család 2 – előzetes

0 views
|

A hihetetlen család 2 című Pixar film minden gyermek számára ismerősen csenghet. A Disneyfilmek.com-on mindent megtalálhat a Pixar univerzumáról.

 

A Hihetetlen család folytatódik

A második rész abban a percben folytatódik, ahol az első véget ért. Végre egy mese, ami elárulja mi történt a vég főcím után.

A hihetetlen család hősei elveszítették a házukat, a támogatóikat. Nem végezhetnek szuperhős munkát, és már nem kapnak új személyazonosságot sem.

Mi lesz így a Hihetetlen családdal ?

Érdekel hogyan tovább? Az előzetesből kiderül, hogy ennek a mozinak bizony Helen lesz a főhőse. Az otthon ülő anyukából egyszemélyes bűnüldöző hős lesz. A hős Mr. Irdatlanból pedig… otthon ülő apuka.

Kíváncsi vagy hogyan alakul a gyerekek sorsa egy ilyen felállásban? Szeretnéd megtudni, hogy mire képes Fury, az egyetlen családtag, akiből még nem lett hős?

Hihetetlen Hősök

Helen dúsgazdag támogatói összeszednek egy csapat szuperhőst, akik számára helen a példakép. Míg Robert otthon küzd azzal, hogy Will matekleckéjében segítsen, és Ilana szerelmi életét helyrehozza. Ráadásul kiderül, hogy Furynak egy csomó szuperképessége van, amivel apukáját is képes zavarba hozni.

A kedves és hétköznapi családi jelenetek, melyek kis kivétellel akár nálunk, otthon is történhetnének, elveszik az élét a gonosz üldöző akciójeleneteknek.

Hihetetlen gyerekek

Az egész estés moziban sokkal többet megtudunk a család gyermekeiről is. Akik nem csupán képességeik szerint szuperek, de ha baj van, képesek összefogni. Amikor a gonosz furfangosan legyőzi az összes felnőttet, a gyerekek megmutathatják, hogy mire képesek igazán. és szuper legyen a talpán, aki egy baba és a sütije közé áll!

 

Hihetetlen folytatás?

Második részt írni mindig kockázatos, még akkor is ha gyerekek szerepelnek benne. Ám a Hihetetlen család hangulata és a szuper képességek alatt annyira átlagos problémái könnyedén megszerettetik velünk ezt a mesét is.

A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezte. A Pixar kereken huszadik egész estés filmje 2018 nyarán kerül a mozikba. A teljes játékidő 125 perc a Bao kisfilmmel együtt.

 

Ha többi Disney meséről is szeretnél olvasni, itt találod őket, kattints.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük